Castellano

Demanen 25 anys de presó per a un maltractador acusat de segrestar, amenaçar i violar a la seua exparella a Callosa de Segura

Demanen 25 anys de presó per a un maltractador acusat de segrestar, amenaçar i violar a la seua exparella a Callosa de Segura
  • L'acusat va colpejar a la víctima i la va mantindre retinguda per a agredir-la sexualment

L'Audiència Provincial d'Alacant jutja hui a un maltractador per segrestar, amenaçar i violar a la seua exparella després d'infringir l'ordre d'allunyament que un jutjat li havia imposat amb anterioritat en una sentència ferma per maltractaments contra ella.

Els fets van succeir 2 de febrer de 2021 en un descampat de Callosa de Segura, on l'acusat i la víctima es van trobar a petició d'ell i lloc en el qual l'home la va colpejar presumptament amb un pal en el pit, l'esquena i les cames. A continuació, segons relata la Fiscalia en el seu escrit de conclusions provisionals, la va amenaçar de mort, el va obligar al fet que li fera una violació i, ja en el domicili del processament, la va mantindre retinguda i va tornar a agredir-la sexualment.

L'endemà la va obligar a anar als jutjats d'Oriola perquè llevara la denúncia, sempre segons el relat de l'acusació pública, moment en què la dona va aprofitar per a demanar ajuda, la qual cosa va permetre la detenció del presumpte agressor als voltants de la seu judicial.

La Fiscalia demana inicialment per al processament penes que sumisquen 25 anys de presó per dos delictes d'agressió sexual, i sengles delictes de detenció illegal, maltractament, trencament de condemna, coaccions i amenaces.

Pujar