elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Segueix hospitalitzada la menor de deu anys acoltellada pel seu pare a Cabanes

Segueix hospitalitzada la menor de deu anys acoltellada pel seu pare a Cabanes
  • La localitat convoca aquest dilluns un minut de silenci per a condemnar aquests fets en els quals el seu germà, de dotze anys, ha mort a les mans del seu pare, que finalment s'ha suïcidat

La menor de deu anys que va ser acoltellada aquest diumenge de matinada a Cabanes a les mans del seu pare segueix hospitalitzada. Així ho han confirmat a elperiodic.com fonts de l'Hospital General Universitari de Castelló, centre en el que roman la xiqueta. El seu germà, de dotze anys, va morir acoltellat pel seu pare qui, posteriorment, es va suïcidar tirant-se pel balcó.

Aquests fets han commocionat al xicotet poble castellonenc. Mentrestant, l'Ajuntament de Cabanes ha convocat un minut de silenci en repulsa d'aquesta tragèdia. El minut de silenci tindrà lloc aquest dilluns 17 a les 12h en la Tinença d'Alcaldia de la Ribera de Cabanes.

Tal com els va comptar elperiodic.com aquest diumenge, el Jutjat d'Instrucció número 1 de Castelló, en funcions de guàrdia, va procedir aquest diumenge a l'alçament dels dos cadàvers, el d'un xiquet de 12 anys i el del seu pare, de 40 anys d'edat. La mare també va ser testimoni dels tristos fets.

Pujar