Castellano

El PP reclama al PSOE restituir el servei de pediatria que va eliminar en 2020

El PP reclama al PSOE restituir el servei de pediatria que va eliminar en 2020
  • El Grup Municipal del PP reclama a l'alcaldessa que lluite pels interessos de la població en lloc de defensar les retallades que imposa el seu cap de files Ximo Puig

  • “El PSOE priva a centenars de famílies d'un recurs bàsic com derroca habitatges que formen part del nostre patrimoni”, lamenta la portaveu del PP, Ana Obiol

El Partit Popular de Cabanes ha reclamat al PSOE que governa en la localitat la restitució en 2022 de l'especialitat de pediatria que l'esquerra va suspendre en 2020. Ho ha fet la portaveu del PP, Ana Obiol, reivindicant un recurs bàsic per a una població “amb centenars de famílies que tenen fills i reclamen aquesta prestació en el seu municipi”.

La supressió de l'especialitat, executada pel cap de files de l'alcaldessa, Ximo Puig, en l'exercici 2020, “hauria d'haver provocat la indignació i rebuig de l'alcaldessa que, no obstant això, acata i calla”. I a Cabanes, considera Obiol, “necessitem un govern que defense els interessos dels veïns, no que maquille les polítiques lesives que el Consell imposa, per més que siga del seu partit”.

En aquest sentit, considera Obiol, “la pediatria és a Cabanes fonamental i són moltes les famílies que denuncien aquesta situació i exigeixen la restitució imminent del professional sanitari per a evitar desplaçaments”. Des del PP, explica Obiol, “continuarem reclamant la recuperació del recurs, perquè en ple any de pandèmia el PSOE s'ha dedicat a desmantellar serveis sanitaris en lloc de reforçar plantilles i inversió”.

Una situació que “similar a la viscuda en la nostra costa, on gaudim d'un patrimoni singular a la platja de Torre de la Sal que el PSOE desitja veure reduït a rebles”. “I Cabanes està cansada de retallades, els que afecten directament la sanitat, com és el cas de la pediatria, com aquells que pretenen mutilar la nostra identitat, amb l'enderrocament anunciat pel PSOE per als habitatges del poblat marítim”. I enfront d'aquest atac, “en el PP”, ha conclòs Obiol, “exercirem d'altaveu dels ciutadans amb el desig de frenar les polítiques lesives que el PSOE imposa a tots els nivells”.

Pujar