elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Nadal arriba a Cabanes amb una divertida programació infantil i familiar

El Nadal arriba a Cabanes amb una divertida programació infantil i familiar

    Les festes nadalenques estan al caure. Per a satisfer de felicitat a xiquets i xiquetes de Cabanes i La Ribera, en la localitat s'ha programat un complet i divertit calendari d'esdeveniments i activitats que els ompliran d'emoció durant les tres pròximes setmanes. Així, la música en directe de la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes inaugura la programació, amb un concert diumenge que ve 19 de desembre a la plaça de la Casa de la Cultura a les 16.30h.

    Els parcs infantils i activitats com a contacontes, castells inflables o tallers de pinyates nadalenques seran alguns dels principals esdeveniments del Nadal a Cabanes i La Ribera. Xiquets, xiquetes i les seues famílies també podran participar en un ‘escape room’ del qual seguint pistes hauran d'aconseguir escapar com a autèntics detectius, celebrat a Cabanes de l'1 al 5 de gener i a la Ribera del 6 al 9 del mateix mes.

    No obstant això, el plat principal que tant xicotets com adults no voldran perdre's és la cavalcada dels tres Reis d'Orient. Ses majestats d'Orient recorreran els carrers per a conéixer als xiquets i xiquetes de Cabanes i La Ribera. Un moment màgic i il·lusionant que començarà, en totes dues ubicacions, a les 18h.

    Pujar