elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un municipi de Castelló projectarà les dos pel·lícules vetades a Borriana

Un municipi de Castelló projectarà les dos pel·lícules vetades a Borriana
  • 'Barbie' i '20.000 espècies d'abelles' es podran veure durant el cinema d'estiu

L'alcalde de Cabanes, David Casanova, ha anunciat dues de les pel·lícules que es projectaran al cinema d'estiu. Seran 'Barbie' i '20.000 espècies d'abelles". L'anunci de l'alcalde de Cabanes arriba després de la censura d'estos dos llargmetratges pel regidor de Vox a l'Ajuntament de Borriana, Jesús Albiol.

Per a David Casanova "cal aturar la censura i combatre el feixisme amb decisió perquè estes accions són intolerables en una societat democràtica".

L'Ajuntament de Cabanes manifesta així el seu compromís amb la llibertat d'expressió, el feminisme, la transsexualitat i els drets de qualsevol persona, independentment de la seua orientació sexual.

Cal recordar que l'Ajuntament de Cabanes també es va posicionar en contra de la censura de llibres i publicacions per part del regidor de Vox, i per això els usuaris i usuàries de la biblioteca municipal poden llegir les publicacions que Jesús Albiol, també diputat a les Corts Valencianes per la formació ultradretana, va censurar als lectors i lectores de la biblioteca de la capital de la Plana Baixa.

Pujar