elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Estabilitzat l'incendi del Prat de Cabanes

Estabilitzat l'incendi del Prat de Cabanes
  • El vent i el terreny han dificultat el treball en el parc natural

MÉS FOTOS
Estabilitzat l'incendi del Prat de Cabanes  - (foto 2)
Estabilitzat l'incendi del Prat de Cabanes  - (foto 3)

L'incendi en el parc natural del Prat de Cabanes ja està controlat després d'haver-hi estat fora de control durant tot el dimecres, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers. Les flames van començar este dimarts sobre les deu de la nit en el terme municipal de Torreblanca i es van estendre posteriorment al de Cabanes.

L'incendi ha sigut controlat a les 18:15 d'este dimecres. Les tasques d'extinció estan sent molt complicades pel fort vent que afecta a la zona, segons aquestes mateixes fonts. A més, les característiques pròpies de la zona afectada, amb moltes àrees inundades, ha impedit en gran manera l'accés als mitjans terrestres fins al front de foc.

Afortunadament, al llarg de la vesprada el front de foc s'ha situat en una zona no inundada i accessible per als mitjans terrestres. Durant tota la nit està previst que romanguen de guàrdia en l'incendi una dotació de bombers i una unitat de bombers forestals.

Este dimecres han treballat dues dotacions de bombers, quatre unitats de bombers forestals, mitjans aeris i coordinadors forestals. S'investiguen les causes que poden haver provocat l'incendi. Cal recordar que fa unes setmanes ja es va produir un incendi de característiques similars en la mateixa zona.

Pujar