elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen els treballs per a recuperar la platja de Torre de la Sal de Cabanes després del temporal

Comencen els treballs per a recuperar la platja de Torre de la Sal de Cabanes després del temporal
  • El govern local sol·licita una reunió amb Costes per a explicar la situació de regressió de la costa i trobar solucions

MÉS FOTOS
Comencen els treballs per a recuperar la platja de Torre de la Sal de Cabanes després del temporal - (foto 2)
Comencen els treballs per a recuperar la platja de Torre de la Sal de Cabanes després del temporal - (foto 3)

Ja han començat les actuacions per a recuperar la platja de Torre de la Sal de Cabanes després del temporal que va assotar a la costa mediterrània en les últimes dates.

L'Ajuntament, liderat per l'alcaldessa Virginia Martí, ja ha sol·licitat una reunió amb la Direcció General de Costes per a explicar la situació de regressió de la platja.

Després dels desperfectes provocats per la DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts) a la platja de Cabanes de fa unes setmanes, el govern local ha tornat a agilitar els tràmits per a trobar una solució efectiva a aquesta problemàtica que es repeteix amb cada episodi de fortes pluges.

El temporal en la zona litoral de Cabanes va engolir la platja i va arribar fins al passeig marítim destrossant les instal·lacions de socorrisme, les passarel·les i altres elements instal·lats en l'arena.

Ja a l'octubre de 2017, els responsables municipals van acudir a la Direcció General de Costes per a explicar els danys causats per un temporal que va provocar grans desperfectes.

Pujar