elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes treballarà amb la Conselleria de Medi Ambient en la promoció de la consciència ambiental

Cabanes treballarà amb la Conselleria de Medi Ambient en la promoció de la consciència ambiental

  L'Ajuntament de Cabanes treballarà coordinadament amb la Conselleria de Medi Ambient per a promocionar la consciència ambiental en temes que tenen vigència any rere any.

  Lidón Morralla, regidora de Medi Ambient de Cabanes, junt a tot l'equip tècnic municipal s'ha reunit amb Aurora Quero, directora del Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca, per a posar les bases d'aquest treball conjunt.

  L'objectiu d'aquest acord és coordinar accions i treballar conjuntament en campanyes de conscienciació sobre temes com els mosquits, els gossos a la platja o la recollida de fem, entre altres.

  “A Cabanes estem compromesos amb el medi ambient i aquest acord per a coordinar accions conjuntes de conscienciació amb la Conselleria és una gran notícia per a tots”, va explicar Morralla.

  És necessari que tots els veïns i visitants dels entorns naturals privilegiats amb els quals compta Cabanes han de ser conscients de la cura del medi ambient a tots els nivells perquè les xicotetes accions com no llançar fem, no fumar en espais incendiables o no arrancar flora autòctona, entre d'altres, ens ajuden a protegir l'equilibri de l'ecosistema.

  Pujar