12 d’agost de 2020 12/8/20

Cabanes treballarà amb la Conselleria de Medi Ambient en la promoció de la consciència ambiental

Cabanes treballarà amb la Conselleria de Medi Ambient en la promoció de la consciència ambiental - (foto 1)

  L'Ajuntament de Cabanes treballarà coordinadament amb la Conselleria de Medi Ambient per a promocionar la consciència ambiental en temes que tenen vigència any rere any.

  Lidón Morralla, regidora de Medi Ambient de Cabanes, junt a tot l'equip tècnic municipal s'ha reunit amb Aurora Quero, directora del Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca, per a posar les bases d'aquest treball conjunt.

  L'objectiu d'aquest acord és coordinar accions i treballar conjuntament en campanyes de conscienciació sobre temes com els mosquits, els gossos a la platja o la recollida de fem, entre altres.

  “A Cabanes estem compromesos amb el medi ambient i aquest acord per a coordinar accions conjuntes de conscienciació amb la Conselleria és una gran notícia per a tots”, va explicar Morralla.

  És necessari que tots els veïns i visitants dels entorns naturals privilegiats amb els quals compta Cabanes han de ser conscients de la cura del medi ambient a tots els nivells perquè les xicotetes accions com no llançar fem, no fumar en espais incendiables o no arrancar flora autòctona, entre d'altres, ens ajuden a protegir l'equilibri de l'ecosistema.

  Pujar