elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes treballa en la celebració de "bous al carrer" en recinte tancat

Imatge d'arxiu d'Almassora
Imatge d'arxiu d'Almassora

    Les ramaderies de Cabanes i l'Associació Cultural Penya "Els Gallos" han proposat a l'Ajuntament la possibilitat de celebrar esdeveniments taurins en els pròxims mesos seguint totes les mesures de seguretat per la Covid19. D'aquesta manera, en la jornada d'ahir es va mantenir una primera presa de contacte a la qual van assistir l'alcaldessa de Cabanes, Virgínia Martí, la regidora de Festes, Lidón Moralla, la ramadera Laura Parejo en representació de les ramaderies locals, membres de la Penya Taurina i el torero Gregorio Jesús.

    En aquesta primera trobada es va decidir que, sempre que la situació sanitària ho permeti, es realitzaran durant aquest 2021 "bous al carrer" en recinte tancat. En tot moment es vetllarà pel compliment de les mesures higienicosanitàries vigents enfront del Coronavirus en el moment de la celebració de l'esdeveniment. Reprendre l'activitat taurina suposarà un incentiu i ajuda a un dels sectors més afectats per la pandèmia de Covid19, com són les ramaderies i el món del toro, després de la suspensió dels esdeveniments l'any passat.

    Recordar que, en pro d'ajudar al sector ramader, l'Ajuntament de Cabanes va afegir la seva labor com a beneficiària de les ajudes del Pla Resistir i que, el passat 2020, la subvenció que anualment es destina a les activitats de la Penya "Els Gallos" es va repartir entre els ramaders a petició de l'entitat cultural.

    Pujar