elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes reivindica davant Conselleria la reimplantació del servei de pediatria

Cabanes reivindica davant Conselleria la reimplantació del servei de pediatria

    L'alcaldessa de Cabanes, Virgínia Martí, i la regidora de Salut, Ángela Gauchia, van mantindre ahir una reunió telemàtica amb la Secretària Autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, i el Director d'Assistència Sanitària de la Conselleria, Enrique Soler. En la trobada es va reivindicar que Cabanes tinga un servei sanitari de qualitat, i per a això és fonamental reinstaurar el servei de pediatria.

    "Els mesos de confinament han passat, els serveis s'han anat restaurant però nosaltres seguim amb un minvament assistencial important. El pediatra és fonamental per a una localitat que aposta pel foment de la població i la creació de serveis per a les famílies" afirmen les representants de l'equip de govern.

    Davant les demandes de Cabanes la resposta de Conselleria ha sigut "favorable, en tant que han assegurat que ja treballen per a resoldre el nostre problema de manera coordinada amb el departament de salut de Castelló".

    Cal indicar que "la reunió mantinguda ha sigut el resultat de mesos de treball i contactes tant amb Conselleria com amb Salut Pública". Ara, "només falta esperar resultats de manera ràpida perquè, almenys en horari reduït, els nostres xiquets i xiquetes puguen rebre assistència sanitària en la localitat".

    Pujar