elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes equipa les noves instal·lacions de serveis socials amb els fons de la Diputació a través de la Mancomunitat de la Plana de l’Arc

Cabanes equipa les noves instal·lacions de serveis socials amb els fons de la Diputació a través de la Mancomunitat de la Plana de l’Arc
  • La vicepresidenta, Patricia Puerta, ha visitat el local al costat de l'alcaldessa, Virginia Martí

MÉS FOTOS
Cabanes equipa les noves instal·lacions de serveis socials amb els fons de la Diputació a través de la Mancomunitat de la Plana de l’Arc - (foto 2)

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha visitat junt a l'Alcaldessa de Cabanes i diputada provincial, Virginia Martí, les noves instal·lacions de serveis socials que s'han construït en la localitat.

Aquestes instal·lacions han sigut dotades d'equipament gràcies a la subvenció que la Diputació ha adjudicat a la Mancomunitat Plana de l’Arc, destinada a dotar de recursos econòmics a les zones bàsiques d'atenció primària.

El nou local alberga tots els serveis relacionats amb aquest àrea en un nou edifici més funcional i totalment accessible. Les obres han consistit en la demolició de part de l'edifici anterior, i construcció, en planta d'accés, de tres nous espais dedicats a consultes de Serveis Socials i psicologia, un espai dedicat a administració i zones comuns.

En la primera planta s'ha habilitat un espai per a situar el Servei per a la Promoció de l'Autonomia Personal. També s'han creat espais necessaris és aquest tipus d'edificis, com són una sala polifuncional, un magatzem i una zona de descans per a les persones que treballen en el centre.

 

Pujar