elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes edita un emotiu vídeo per a recordar les festes de Sant Pere de la Ribera

  En 2020 no es van poder celebrar les festes de Sant Pere de la Ribera. En 2021 els actes s'han adaptat a la Covid. Per a recordar l'essència marinera de les celebracions l'Ajuntament de Cabanes ha editat un emotiu vídeo en el qual es recorden els moments més singulars de les celebracions que es desenvolupen entorn del patró dels mariners.

  "Volem que tots els veïns de la Ribera tinguen un bonic record i encaren amb il·lusió aquests dies, amb la vista posada en 2022 per a intentar celebrar els actes amb tota normalitat", ha apuntat la tinenta d'alcalde de la Ribera, Lidón Morralla.

  En el vídeo una família recorda els moments més bonics de les celebracions incidint de manera especial en la indumentària, l'emotivitat de les trobades familiars i en la germanor que regna durant aquests dies. L'entrada de Sant Pere en la mar és un dels moments que desperta més sentiments a flor de pell entre els veïns i així s'expressa en el vídeo. La despertà, la baixada en romeria, la processó per Torre de la Sal... es recorden en un audiovisual amb la mirada posada en les futures generacions i en la tradició que passa de pares a fills.

  ENLLAÇ AL VÍDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Zs1j0DIrJF0

   

  Pujar