elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes rep el distintiu de municipi turístic de la Comunitat Valenciana

Cabanes rep el distintiu de municipi turístic de la Comunitat Valenciana

  El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va visitar ahir Cabanes per a entregar a l'alcaldessa, Virginia Martí, el distintiu de municipi turístic que acredita al poble com a lloc de singularitat per al turisme.

  Per a aconseguir el distintiu atorgat per Turisme Comunitat Valenciana, Cabanes ha hagut de complir una sèrie de requisits objectius, qualitatius i quantitatius entre els quals es troben, per exemple, comptar amb un mínim d'allotjaments turístics, disposar de punts d'informació al visitant, formar part de la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents, ser posseïdor de la Q de Qualitat Turística o formar part del sistema SICTED.

  Així mateix, l'Ajuntament de Cabanes i l'Oficina de Turisme han treballat per a presentar tota la documentació necessària i continuen implantant diferents mesures que fomenten el turisme. "Recentment hem millorat la web de turisme, millorant la seua accessibilitat i fent-la multilingüe per a augmentar la interacció del turista amb ella i oferir una informació més clara i detallada al possible visitant" indica l'alcaldessa, Virginia Martí.

  El distintiu de municipi turístic arriba acompanyat, a més, d'ajudes per al municipi. I és que, aquest reconeixement donarà a Cabanes la possibilitat d'accedir a un major número d'ajudes i subvencions per a fomentar el turisme i millorar el municipi amb mesures que repercutiran positivament tant en el visitant com en els veïns i veïnes.

   

  Pujar