elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes continua treballant diàriament per a protegir els càmpings i erradicar la permanència il·legal d'autocaravanes

Cabanes continua treballant diàriament per a protegir els càmpings i erradicar la permanència il·legal d'autocaravanes
  MÉS FOTOS
  Cabanes continua treballant diàriament per a protegir els càmpings i erradicar la permanència il·legal d'autocaravanes - (foto 2)

  L'Ajuntament de Cabanes continua treballant cada dia per a protegir els càmpings legals del seu terme municipal i erradicar els estacionaments il·legals d'autocaravanes a l'entorn de Torre La Sal.

  En el seu afany per acabar amb el problema de l'acampada il·legal d'autocaravanes, l'actual equip de govern de Cabanes va prendre, a la seua arribada al Consistori, les mesures necessàries per a acabar amb aquest problema que afectava greument els negocis legals.

  Així, va fer que abandonaren el lloc tots els visitants que il·legalment s'havien establit i va instal·lar senyals verticals en les quals es prohibia estacionar les autocaravanes.

  Després d'aquestes actuacions, els diferents empresaris que regenten els quatre càmpings del municipi han manifestat la seua gratitud per haver pres les mesures necessàries per a acabar amb un problema que llastrava els seus interessos des de feia anys.

  Des de llavors, l'Ajuntament continua realitzant un control exhaustiu perquè no es torne a repetir una acampada il·legal que, durant el govern del Partit Popular, va arribar a acollir a desenes de caravanes.

  En l'actualitat, la presència de caravanes en les proximitats de Torre La Sal és només eventual i, en cap cas, és comparable al que es va viure quan més de mig centenar ocupaven la zona sense cap control.

  Des del Consistori, traslladem un missatge de tranquil·litat a la població davant l'intent per part del Partit Popular de crear una alarma social amb el seu últim comunicat.

  Pujar