elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes es consolida com un dels pobles que més recicla de la província

Cabanes es consolida com un dels pobles que més recicla de la província
  MÉS FOTOS
  Cabanes es consolida com un dels pobles que més recicla de la província - (foto 2)

  Cabanes, i per extensió tot el veïnat, s'ha erigit com una de les localitats que més recicla de la província de Castelló. Així s'ha destacat la localitat en el marc de la campanya Repte Mapamundi llançada per la Diputació de Castelló en col·laboració amb Ecovidrio, l'entitat encarregada de la gestió del reciclatge de residus d'envasos de vidre.

  Aquesta proposta de sostenibilitat es va realitzar entre l'1 de juny i el 31 de juliol, i fomentava augmentar el reciclatge d'aquests envasos. Els guanyadors s'atenen a dos requisits imprescindibles: augmentar els quilos de vidre recollits respecte a l'any passat en el mateix període de temps i difondre el kit gràfic facilitat per l'organització així com les activitats i iniciatives promogudes per a donar a conéixer la campanya i el repte.

  Cabanes ha sigut vencedora en la categoria B, dedicada als pobles d'entre dos i quinze mil persones. El premi aconseguit és la decoració de 4 contenidors iglús per a continuar fomentant el reciclatge i que perdure la sensibilització entre la població local.

  Pujar