elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes ja ha començat amb la programació d'activitats per a juliol

Cabanes ja ha començat amb la programació d'activitats per a juliol

    El divendres 1 de juliol, va tindre lloc la primera activitat de la programació per a aquest mes de juliol a Cabanes. Al matí, es va fer zumba a la platja, i de vesprada, hi va haver una visita a la Torre de la Sal.

    Hi ha preparada una programació per a tot el mes que comprèn des d'esport, com per exemple, les diferents activitats que es faran a les 9 del matí a la platja entre setmana, fins visites guiades, rutes teatralitzades, senderisme històric, 'tardeos' en bici' i, fins i tot, cine d'estiu.

    Les activitats de gimnàs a la platja tindran lloc cada dia entre setmana de 9 h a 10 h o de 20 h a 21 h a la platja de Torre La Sal, es farà des de ioga fins a zumba. A més, les visites a la Torre de la Sal, tindran lloc tots els divendres a les 19 h. També, els 'tardeos' en bici es realitzaran els dimecres 6 i 20 de juliol, el primer arribarà fins a les vinyes de Cabanes, i l'altre farà la Ruta de les Torres.

    Les rutes teatralitzades es portaran a cap el dissabte 9 i el dijous 21 de juliol, on es descobrirà la part més medieval de la localitat. També, les diferents rutes de senderisme tindran lloc els dimecres 13 i el 27 de juliol, la primera ruta es relacionarà més en l'aspecte emocional, mentre que la segona girarà al voltant de la història. Finalment, els dies 12 i 26, tindran lloc les projeccions de les pel·lícules 'Encanto' i 'Free Guy', respectivament.

    Pujar