elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes busca cartell per a la 515 Fira de Sant Andreu

Cabanes busca cartell per a la 515 Fira de Sant Andreu
  • La Fira es celebrarà el 24, 25 i 26 de novembre

MÉS FOTOS
Cabanes busca cartell per a la 515 Fira de Sant Andreu - (foto 2)

L'Ajuntament de Cabanes ha llançat un concurs obert per a escollir el cartell que anunciarà la 515 edició de la Fira de Sant Andreu de Cabanes. Aquest històric esdeveniment, que tindrà lloc el cap de setmana de 24, 25 i 26 de novembre, és una de les grans cites anuals en el municipi, quan es reuneixen centenars de persones per admirar les novetats en el sector agrícola i ramader. Any rere any s'organitza aquest concurs, on la participació és oberta per a tothom.

La proposta s'ha de presentar abans del 22 de setembre en les oficines municipals en horari d'atenció al públic. El cartell que il·lustrarà la Fira haurà de ser original i inèdit. La persona guanyadora rebrà un premi de 300 euros, a més de l'encàrrec de dissenyar l'estètica visual del programa oficial d'actes de la Fira i la tanca publicitària que gestionarà el consistori. Les bases del concurs es poden consultar en la web de l'Ajuntament de Cabanes.

"Per al veïnat de Cabanes, el cap de setmana de la Fira de Sant Andreu és una cita molt important. Fa setmanes que s'està treballant en la seua organització i en confeccionar el programa. Com cada any, tindrem les novetats de diferents sectors rellevants per a Cabanes i el territori valencià. Els carrers s'ompliran de negocis i empreses que, a més, fomenten l'economia local i el consum en artesania", ha explicat David Casanova, alcalde de Cabanes.

Pujar