elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

10 alumnes inicien el taller de jardineria a Cabanes

10 alumnes inicien el taller de jardineria a Cabanes

    El Casal Jove de Cabanes és seu d'un taller d'ocupació de jardineria, una oportunitat formativa per a 10 alumnes en la qual s'entrellacen continguts teòrics amb experiències pràctiques en diferents entorns de Cabanes.

    El taller, que va donar va iniciar a principis de novembre, és finançat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) i té una duració d'un any. Durant aquest període de temps, el consistori de Cabanes brinda l'oportunitat de treballar i créixer professionalment a un alumnat les pràctiques del qual es desenvoluparan enterament amb projectes professionals en el nucli urbà de Cabanes. A més, se'ls recompensarà tant econòmicament com amb el certificat acadèmic oficial reconegut pels estaments educatius.

    Les condicions per a poder apuntar-se en el taller eren ser major de 18 anys, estar en situació de desocupació i estar inscrit en la web de LABORA com a demandants d'ocupació. A més, 9 persones de les 10 participants són dones, una dada que permet créixer la inserció laboral femenina en cada vegada més àmbits laborals.

    Pujar