2 de desembre de 2020 2/12/20

Nou Visor Pressupostari de Borriana. Tota la informació pressupostària municipal, al teu abast!

Nou Visor Pressupostari de Borriana. Tota la informació pressupostària municipal, al teu abast! - (foto 1)

  Borriana ja compta amb una nova eina per elevar al màxim els nivells de transparència i informació a la ciutadania. Es tracta del nou Visor Pressupostari que com explica el regidor de Transparència, Cristofer Del Moral suposa 'l'eina pràcticament definitiva per posar a la disposició de la ciutadania tots els detalls sobre el funcionament intern de l'Ajuntament, sempre amb l'objectiu d'aconseguir les màximes cotes possibles de transparència i comunicació entre la institució pública i els veïns i veïnes '.

  En el detall de l'ús del Visor Pressupostari, cal tindre en compte que s'ha dissenyat perquè la navegació i la cerca d'informació siga el més senzilla possible, per això trobem quatre grans apartats als quals podrem accedir per conèixer amb tot luxe de detalls la documentació que cadascun d'ells conté. D'aquesta forma, la primera de les pestanyes, la de la Calculadora, permet extreure el compte exacte sobre la procedència dels ingressos municipals, però a la vegada, ofereix la funció de càlcul de les despeses a les quals es destinen cada cèntim de les contribucions individuals de cada ciutadà o ciutadana.

  En el segon dels apartats, el dedicat als contractes municipals, es podran consultar totes i cadascuna de les factures emeses des de l'Ajuntament tant en 2015 com en 2016, amb l'objectiu que els imports, les dades del proveïdor, les dates o la descripció del contractat estiguen a l'abast de qualsevol persona que desitge consultar de forma exacta i concisa cada contractació municipal. També tenim l'opció de consultar l'apartat dedicat als Pressupostos Municipals, en el qual podem trobar un il·lustratiu quadre que es divideix en cadascuna de les àrees municipals i el pressupost amb el qual es compta per a cadascun dels projectes que es desenvolupen des de cada departament. Però a més, també es poden consultar les evolucions del deute tant viu com per habitant, les del padró, de morositat o el període mitjà de pagament a proveïdors.

  Finalment, el nou Visor inclou una pestanya dedicada a l'Índex de Transparència dels Ajuntaments, en el qual un total de set apartats responen als compromisos que sempre s'han defensat des de l'equip de govern, on la transparència, la participació ciutadana i la comunicació directa amb la ciutadania són peces claus per seguir amb l'objectiu d'oferir totes les dades i comptes municipals.

  Mes Info: https://goo.gl/MdsZh0

   1 comentari
  pablicorico
  pablicorico
  20/12/2016 03:12
  No veo que nos ha costado ARENAL SOUND

  Eso si veo que sobra personal, porque no es normal que se cobren esas cantidades, y mucho rendimiento tienen que tener para ser premiado con esa cantidades astronómicas. MUY BIEN Ayutamientooo. Vaya cambio...de 2014 / 15 / 16 no ha cambiado NADA!

  Pujar