elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Un jove nu es passeja per Borriana en plena calamarsada

Un jove despullat es passeja per Borriana en plena granissada
Un jove despullat es passeja per Borriana en plena granissada
  • Els veïns no eixien de la seua sorpresa amb el que estaven veient

L'espectacular aiguat que va negar Borriana en només mitja hora aquest dissabte a la nit va deixar quasi 50 litres, segons les dades que ofereix Inforatge sobre la base de l'aigua arreplegada en les estacions d'Avamet.

Una tempesta elèctrica que va agranar la Plana des de Nules a Castelló deixant registres històrics de pluges i de calamarsa per la seua intensitat. Mai des que es prenen registres ha plogut tant en tan poc temps.

Va ser la traca final de la mascletà de la gota freda que durant tres dies ha mantingut en suspens a la Comunitat Valenciana. Una situació que, en canvi, a uns altres no els ha provocat aclaparaments ni desassossec.

És el cas d'un jove de Borriana que en plena calamarsada, i quan tota la ciutat s'aprestava a cercar resguard, va eixir amb el tors nu als carrers per a passejar-se per elles mentre la calamarsa rebotava sobre ell.

És la imatge que han gravat uns veïns del carrer Finello (vídeo cedit per Damiris Sáez), que estaven sorpresos per la ‘valentia’ d'aquest jove, segurament l'única persona als carrers que no fóra un bomber o un policia local.

Pujar