elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
BOUS BORRIANA

VÍDEO | La insòlita agafada que han deixat els ‘bous al carrer’ de Borriana

La insòlita agafada que ha deixat els bous al carrer a Borriana
La insòlita agafada que ha deixat els bous al carrer a Borriana
  • Uns homes estaven pegant cartells al carrer quan van ser sorpresos per un astado

L'estiu és temps de ‘bous al carrer’ en la Comunitat Valenciana, on quasi tots els municipis programen actes taurins coincidint amb les festes patronals.

És el cas de Borriana, que es troba immersa aquesta setmana les seues festes en honor a la Verge de la Misericòrdia, que enguany viu una programació taurina de rècord que pots consultar en aquest enllaç.

Uns esdeveniments que mouen a milers de persones cada dia per a gaudir dels bous i vaquillas, però que està exempt de perill, per la qual cosa amb una certa assiduïtat es produeixen agafades.

Així, aquest dimecres a la vesprada s'ha viscut una agafada insòlita, ja que una vaquilla ha aconseguit per l'esquena a un home que estava pegant cartells en la via pública.

I és que la vaquilla, de la ramaderia dels Germans Infants, ha sorprés a un dels despistats operaris que estava de faena a la meitat del recinte mentre corrien els animals.

L'anecdòtic succés, sense greus conseqüències, ha ocorregut al carrer Sant Vicent de la capital de la Plana Baixa, quan l'operari ha sigut sorprés per l'esquena emportant-se un parell de colps per part de l'animal, encara que una relliscada de l'astado li ha regalat uns segons preciosos per a aconseguir fugir, com es pot observar en les imatges cedides per BurrianaTeve, mentre la resta d'aficionats tracten de cridar l'atenció de la vaquilla para evitar males mayores.

Pujar