elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Diverses rebolcades i un esglai en les vaques enfundades de Borriana

Revolcons i un esglai en les vaques enfundades de Borriana
Revolcons i un esglai en les vaques enfundades de Borriana
  • El succés va ocórrer de matinada i van decidir suspendre el festeig quan quedava només una vaca per a exhibir-se

Nit moguda ahir durant les vaques enfundades de Borriana després que diversos joves foren rebolcats pels caps de bestiar durant l'espectacle taurí.

Entre les rebolcades, un esglai que va poder semblar de major gravetat perquè l'animal es va acarnissar amb el jove que anava disfressat.

Fonts municipals han confirmat que el doctor Traver va atendre l'aficionat en el lloc fix d'infermeria situat al carrer Major per un colp en el genoll dret. Encara que es va descartar en un primer moment un trencament, el jove va ser traslladat a l'hospital La Plana de Vila-real per a observar si presentava alguna lesió o fissura. Fonts de la conselleria de Sanitat han confirmat que l'home ha sigut donat d'alta.

Aquest fet va ocórrer sobre les 2.10 hores, quan faltava només una vaquilla per eixir al recinte, per la qual cosa es va decidir suspendre el festeig en una nit amb diversos sobresalts.

Segon incident

Aquest és el segon incident en els festejos taurins de Borriana durant les festes patronals en honor a la Verge de la Misericòrdia. Dissabte passat una dona va resultar ferida per una vaqueta en la solta de vaques  i va haver de ser traslladada a l'hospital La Plana, encara que l'agafada no va revestir de major gravetat.

Pujar