elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Calamarsa, vent i pluja sembren el caos a Borriana

Granís, vent i pluja sembren el caos a Borriana
Granís, vent i pluja sembren el caos a Borriana
  • La gota freda ha arribat amb força amb 20 litres acumulats fins a migdia

MÉS FOTOS
VÍDEO | Calamarsa, vent i pluja sembren el caos a Borriana - (foto 2)

En plena demà, el cel de Borriana s'ha cobert de gris. Les primeres pluges del dia eren febles però han anat donant pas a precipitacions més intenses que han vingut acompanyades de calamarsa.

De fet, el vent, la pluja i la calamarsa han sembrat el caos en la capital de la comarca de la Plana Baixa on era pràcticament impossible caminar pels carrers i fins i tot han eixit per l'aire algunes ombrel·les de terrasses que no han suportat la virulència de la gota freda i també alguns contenidors de residus han sigut arrossegats pel vent i la pluja.


Els carrers també s'han vist negades encara que no ha provocat cap problema de circulació ressenyable.


En la zona del litoral de Borriana també ha sigut important la precipitació que ha caigut com es pot veure en el vídeo compartit en Instagram per Marc Van Overs del Port de Borriana.

Cap recodar que l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha ampliat l'alerta taronja per fortes precipitacions a la província de Castelló.

Segons l'Agència Valenciana de Meteorologia (AVAMET) fins a les 11.30 hores d'aquest matí, a Borriana han caigut 18,2 litres per metre quadrat i en tot el mes de novembre han caigut 18,8 litres per metre quadrat, per la qual cosa amb la precipitació d'aquest matí, la capital de la Plana Baixa ha recollit la pràctica totalitat de la pluja de tot el que portem de mes.

En 2022, a Borriana han caigut 527 litres per metre quadrat. Això suposa que en aquest matí Borriana ha registrat el 3% de tota la pluja acumulada durant l'any.

Pujar