elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Arriben diversos fardells de droga surant a la costa de Castelló

Arriben diversos fardells de droga surant a la costa de Castelló
Arriben diversos fardells de droga surant a la costa de Castelló
  • Un d'ells va ser vist prop del camí La Ratlla entre Borriana i Nules, encara que aquesta setmana també va arribar un altre fardell a Moncofa

Fardells de droga en la mar. Aquesta ha sigut una imatge habitual en la costa de la província de Castelló durant aquesta setmana. Nules, Moncofa i Borriana són algunes de les localitats en les quals els banyistes han observat com uns paquets suraven en la mar. A Moncofa el paquet va ser vist dimarts passat 11 de juliol i els agents es van encarregar de traure la droga de la mar. En el cas de Borriana i Nules, la Guàrdia Civil es va fer càrrec dels paquets.

Així ho ha confirmat la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.

Un dels paquets, gravat per una lectora d'elperiodic.com, va ser vist durant la vesprada del dijous prop del camí La Ratlla entre Borriana i Nules. Com ha explicat els veïns de primera línia del camí La Ratlla van albirar un fardell surant i una banderola surant que l'anava traient de la mar. El mateix paquet va ser albirat per uns joves que estaven pescant.

Després d'observar el paquet, van donar l'avís a la Guàrdia Civil i també van acudir els bombers del Consorci Provincial de Castelló que van poder traure de l'aigua el fardell amb la moto aquàtica.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar