5 de desembre de 2020 5/12/20

PP: ‘Veïns i comerços del carrer Europa exigeixen al PSPV solucions a la proliferació de rates’

PP: ‘Veïns i comerços del carrer Europa exigeixen al PSPV solucions a la proliferació de rates’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: ‘Veïns i comerços del carrer Europa exigeixen al PSPV solucions a la proliferació de rates’ - (foto 2)
  PP: ‘Veïns i comerços del carrer Europa exigeixen al PSPV solucions a la proliferació de rates’ - (foto 3)
  PP: ‘Veïns i comerços del carrer Europa exigeixen al PSPV solucions a la proliferació de rates’ - (foto 4)

  La proliferació de rates en el carrer Europa porta de cap a veïns i comerciants de Borriana. Així ho han traslladat els afectats al Grup Municipal del Partit Popular en la ciutat després de traslladar al consistori la problemàtica i no obtenir resposta alguna a les seues demandes.

  Juan Fuster, candidat del PP a les eleccions municipals, ha contactat amb els veïns afectats i ha reivindicat a l'alcaldessa del PSPV que done la cara en lloc d'amagar-se en els despatxos. “En el carrer hi ha problemes que s'enquisten per la falta de solucions arribades de qui ens governa. Seria molt més eficaç que isqueren de l'ajuntament, trepitjaren el carrer i escoltaren, sobretot que escoltaren, als veïns”.

  Per a Fuster, “si hi ha un problema no podem donar l'esquena i fer com que no existeix. Hem de reunir-nos amb els afectats i escoltar-los. Actuar”. “Hem de ser capaços d'enfrontar la situació i habilitar les mesures oportunes”. I en aquest cas, ha assenyalat el candidat del PP, “la falta de neteja i salubritat, l'abandó en el qual es troben solars i via pública, és un excel·lent brou de cultiu perquè es reproduïsquen els rosegadors”.

  El candidat del PP a Borriana tornarà a posar de manifest davant l'alcaldessa les denúncies que veïns i comerciants del carrer Europa van traslladar fa mesos. “No podem ignorar, com si no existiren, els seus problemes”. “Som servidors públics i ens devem als nostres veïns. Si qüestions tan bàsiques com aquestes, i tan problemàtiques per als ciutadans, les obviem com si no existiren, estarem incomplint el primer deure un polític, el de donar servei als nostres veïns”.

  Per a Juan Fuster, “el principal problema que pateix Borriana és que està en mans d'un PSPV que es recolza en dos partits, Compromís i Podemos, que donen l'esquena als veïns en lloc de donar la cara. Que s'amaguen en els despatxos perquè prefereixen les càmeres i perquè, lamentablement, no tenen ni projecte ni futur per a la nostra ciutat”.

   1 comentari
  Vecino calle europa
  Vecino calle europa
  05/02/2019 08:02
  Juan no te hartas de repetirte como el ajo???

  Esa suciedad esta de siempre, de cuando mandaba tu y de ahora, y lo esta también porque muchos vecinos permiten que sus perros orinen y defecar.

  Pujar