28 de novembre de 2020 28/11/20

El PP urgeix ajudes al PSPV per a reactivar el comerç que ha sigut emblema de Burriana

El PP urgeix ajudes al PSPV per a reactivar el comerç que ha sigut emblema de Burriana - (foto 1)
  • Més d'un mes després del decret d'estat d'alarma, autònoms i pime lamenten l'absència d'un pla específic que permeta injectar liquiditat als professionals

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana  ha tornat a reclamar un pla específic d'ajudes perquè el xicotet comerç no acabe en ruïna. Des del decret d'estat d'alarma, el passat 14 de març, “hem presentat propostes en positiu per a garantir que la dramàtica crisi sanitària no es traduïa en ruïna per a autònoms i pime”. “Hui, més d'un mes després de plantejar de manera reiterada iniciatius, continuem convidant al PSPV i al seu soci de Compromís que actuen amb la capacitat econòmica que l'Ajuntament de Burriana els garanteix”, ha declarat Juan Fuster, portaveu del PP a la ciutat.

Burriana és dels pocs municipis de la província que encara no ha llançat el seu programa propi d'ajudes als xicotets comerços. Des de ciutats com Castelló o Vila-real, fins a xicotets municipis com Vall d'Alba, “han habilitat mesures extraordinàries per a garantir que la pandèmia del coronavirus no acaba arruïnant l'economia local”.

Des del PP de Burriana “les presentem el 15 de març, un dia després del decret d'estat d'alarma. I les hem reclamades de manera reiterada en Junta de Portaveus. Seguim sense conéixer cap acció concreta de suport a autònoms i pime”.

Fuster ha tornat a tendir la mà a PSPV i Compromís “perquè Burriana es juga molt”. “Hem sigut model econòmic a la província, exemple d'enlairament empresarial i emblema comercial de primer nivell. Hem de ser capaços de recuperar aqueixa capacitat que batega en els nostres comerços i de tornar a liderar l'economia. Però per a això”, ha declarat el regidor, “fa falta una ferma i sòlida aposta política que és la que reclamem de l'equip de govern i del seu soci de Compromís”. “Només amb convicció i obstinació, amb una estratègia clara i definida de la mà dels professionals, sabrem eixir d'aquesta crisi de forma reforçada i en creixement, recuperant el lideratge econòmic i comercial que Burriana mai degué perdre”.

Pujar