30 de setembre de 2020 30/9/20

PP: “El tripartit exclou en 2018 la urbanització de l'A-30 i A-31”

PP: “El tripartit exclou en 2018 la urbanització de l'A-30 i A-31” - (foto 1)

  Borriana tancarà l'exercici 2017 sense executar la urbanització de les unitats d'execució A-30 i A-31 que el tripartit que governa la ciutat, compost per PSPV, Compromís i Podem, es va comprometre a executar al llarg d'enguany. L'incompliment, “un de més”, tal com explica la regidora del PP a Borriana, Ana Montagut, “és un ròssec de despropòsits, ja que no solament no ho han executat enguany, sinó que a més la seua incompetència es reflecteix en el pressupost de 2018, en el qual ja ni tan sols reserven partida per a desenvolupar-ho”.

  Així es desprèn del pressupost que aquest “pacte sense projecte” va decidir aprovar dimarts passat 5 de desembre. “En 2017 es va establir una partida per a la urbanització d'aquestes dues unitats d'execució. A més, l'aval que durant la nostra etapa de govern recorrem al Jutjat ho han ingressat enguany”. No obstant açò, “i malgrat les promeses llançades pel regidor del PSPV, Vicente Aparisi, han sigut incapaços d'avançar un àpex en la conclusió de les mateixes”. “S'acaba l'any i segueixen sense avançar. Se sumisca amb açò un fracàs més a aquest pacte sense futur que condemna a Borriana”.

  Montagut ha fet aquestes valoracions després que l'exercici 2018 “ni tan sols mantinga la reserva econòmica per a complir el compromís llançat en 2017 i culminar aquestes unitats d'execució. Són tan incapaços que vestisca la seua incompetència al llarg d'aquest exercici no reserven quantia en 2018, amb la qual cosa se suma un retard més la urbanització definitiva d'aquestes unitats. Ara cerquen desesperats obres que els garantisca la foto. I aquesta, evidentment, no entra en els seus càlculs”.

  Des del PP, lamenten la “malaptesa” i el “desgovern” d'els qui estan condemnant a Borriana “i a les seues oportunitats”. “La nostra ciutat no mereix estar en mans de tres partits que en lloc de vetlar per l'interès general i desenvolupar iniciatives que garantisquen futur, s'ocupen de mantenir despatxos i ocupar butaques perquè Borriana paga”.

   2 comentaris
  Afectado asqueado por mentiras
  Afectado asqueado por mentiras
  11/12/2017 12:12
  Propietario

  Esta unidad de ejecución se encuentra en la serratella, y nos prometieron que este año ya estaría acabada, otra mentira más y encima no ponen el dinero para finalizarla.

  Pujar