18 de gener de 2021 18/1/21

Tejedo (PP): “Borriana mereix un pla integral de camins rurals enfront a l'abandó del PSPV”

Tejedo (PP): “Borriana mereix un pla integral de camins rurals enfront a l'abandó del PSPV” - (foto 1)
  • El regidor del Partit Popular, Viente Tejedo, recorda que des de 2015 “hem tendit la mà per a dissenyar un pla d'acció conjunt que el PSPV menysprea”

El Grup Municipal del Partit Popular ha animat al PSPV a dissenyar un pla integral de camins rurals per a frenar l'abandó que el PSPV ha alimentat durant més de quatre anys. “En 2015 traslladem al responsable de Via Pública, Vicent Aparisi, l'oportunitat de desenvolupar un programa específic per al sector agrícola que conservara l'estat dels camins rurals”. Han passat més de quatre anys “i les conseqüències de tant desistiment són evidents”.

Des del PP, Vicente Tejedo, segueix apostant per invertir en l'àrea citrícola. “La citricultura de Borriana precisa de camins adaptats a les característiques dels vehicles actuals i abandonar el sector sepulta un dels pilars econòmics de la nostra ciutat”. Si no s'inverteix, “s'alimenta la pobresa i es generen problemes a una activitat que està immersa en una eterna crisi”.

Per aquest motiu, “des de fa quatre anys reivindiquem la inversió que garanteix creixement i desenvolupament”. “El PSPV, no obstant açò, ha abandonat a la seua sort la zona agrícola de Borriana i ha incrementat amb el seu desistiment la desesperació de les famílies que viuen del camp”.

En aquest sentit, ha animat Tejedo, “mai és vesprada per a corregir una situació enquistada i resoldre la problemàtica creixent que altera a centenars d'agricultors”. Des del PP, “estarem al costat d'els qui desitgen governar per a millorar Borriana, no per a arruïnar-la”. Per aquest motiu, “animem a els qui governen la ciutat a arremangarse i posar-se a la feina perquè la nostra ciutat prospere i oferisca oportunitats, resolga problemàtiques i millore prestacions”, ha considerat el regidor del PP.

Pujar