elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Teatre Payá al complet ovaciona en peus l'actuació d'Etern Mecano

El Teatre Payá al complet ovaciona en peus l'actuació d'Etern Mecano
  MÉS FOTOS
  El Teatre Payá al complet ovaciona en peus l'actuació d'Etern Mecano - (foto 2)

  Durant la vesprada d'ahir, el Teatre Payá va acollir l'espectacle “Etern Mecano”, un tribut simfònic al mític grup més icònic del pop espanyol dels anys 80 i 90, de la mà de la Banda Simfònica de l´AFB i els cantants Laia Benaches, Aisha Bordes i Ángel Bellido de Infinity Produccions, organitzat per la regidoria de Cultura.

  El regidor de Cultura, Jesús Albiol, afirma que "Burriana està responent de manera molt positiva a la nova oferta cultural que la regidoria de Cultura estem proposant a la nostra ciutat. El Teatre Payá ofereix als artistes un ventall de possibilitats molt extens gràcies a la seua excel·lent fitxa tècnica, aquest avantatge ens permet fer atractiu el Teatre a taquilla portant en cartellera a les grans companyies. Continuem treballant per a fer de Burriana un referent cultural de qualitat artística."

  Els centenars de persones que van omplir el Teatre Payá es van emocionar i van ballar amb les cançons de la banda madrilenya que són referència en el pop espanyol com «Em vaig colar en una festa», «Maquillatge», «Dona contra dona», «Cruz de navalles» o «No hi ha marxa a Nova York», entre altres.

  Pujar