31 de maig de 2020 31/5/20

El PP sol·licita informació al PSPV sobre la investigació de Fiscalía al Golf Sant Gregori

El PP sol·licita informació al PSPV sobre la investigació de Fiscalía al Golf Sant Gregori - (foto 1)
  • El Grup Municipal reclama explicacions al PSPV en comissió i confia en el desenvolupament d'un PAI que “nosaltres haguérem gestionat d'una altra manera”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha sol·licitat hui al PSPV informació sobre la investigació que Fiscalia ha iniciat en el PAI Sant Gregori. “Volem conéixer els motius, les causes que han portat a la Fiscalia a adoptar aquesta mesura i la tramitació que ha requerit”, ha assenyalat Juan Fuster, portaveu del PP en la localitat.

En opinió de Fuster, “nosaltres hauríem gestionat d'una altra manera aquest Programa d'Actuació Integrada”. I de fet, “confiem que el projecte seguisca avant i es desenvolupe, perquè constitueix un pla de futur per a la nostra ciutat”. Sempre, ha postil·lat Juan Fuster, “des de la legalitat”.

De fet, la investigació incoada per la Fiscalia reclama documentació tramitada en l'últim any per l'Ajuntament de Burriana. Una circumstància que “ens ha alertat” i per la qual “continuarem reclamant informació que permeta conéixer la totalitat de l'expedient i els motius que han provocat aquesta intervenció”.

Des del Partit Popular, Fuster ha reivindicat “treball i esforç per a aconseguir que Burriana lidere el creixement, prospere i es desenvolupe”. I per a aconseguir-ho, ha considerat el portaveu del PP, “és necessari convicció, implicació i esforç. Treball i compromís per a donar servei i atendre prestacions bàsiques, com la neteja o la seguretat, fins a projectes ambiciosos, com és el desenvolupament de l'Arenal o el PAI Sant Gregori”.

Per a Fuster, el PSPV pot comptar amb el PP “en tot allò que signifique creixement i oportunitats i que vinga emparat per l'aval dels informes tècnics i el compliment de la legalitat vigent. Només així garantirem que el treball realitzat arriba a bon port”, ha considerat el portaveu del PP a Burriana.

Pujar