18 de gener de 2021 18/1/21

Solá: "El tripartit manté l'abandó del Grau"

Solá: "El tripartit manté l'abandó del Grau" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Solá: "El tripartit manté l'abandó del Grau" - (foto 2)
  Solá: "El tripartit manté l'abandó del Grau" - (foto 3)
  Solá: "El tripartit manté l'abandó del Grau" - (foto 4)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha tornat a reclamar a les tres forces polítiques que governen la ciutat que reforcen el servei de neteja i manteniment del Grau. Després que al llarg de l'estiu s'haja transmès l'abandó del sector, “esperàvem que el diumenge, que el tripartit va acudir a la processó de la Verge de la Misericòrdia, ho constatara en primera persona i actuara”. No obstant açò, una setmana després l'accés a l'ermita segueix en idèntiques condicions el que per al PP constitueix la més clara mostra de desistiment de funcions per part de les tres formacions polítiques.

  Carlos Solá, regidor del PP a Borriana, ha explicat que “si bé aquest estiu les queixes dels residents de la costa per l'abandó del litoral estan sent constants, bé és cert que el diumenge 6 van ser molts els veïns que van poder comprovar personalment quin és el nivell de neteja en sectors com el Grau”. “Ens entristeix que el tripartit no siga capaç ni tan sols d'endreçar espais públics encara que solament siga perquè durant les festes, com és el cas del Grau, l'entorn present un estat de neteja adequat”.

  Al contrari, “no solament el diumenge el camí d'accés estava plagat d'excrements a banda i banda del traçat, com ocorre des de fa molt temps, és que el més trist és que passada una setmana seguim comprovant com la situació bochornosa del diumenge no va generar enrogiment entre els qui ens governen, perquè el camí continua exactament igual”, ha declarat Solá.

  Per al regidor és evident que “els serveis de neteja fa molt temps que no passen per ací. I no hauríem d'arribar a aquest extrem. L'oportú seria actuar amb antelació”. No obstant açò, “si diumenge passat ells mateixos van comprovar l'estat del camí, ja que van participar en la processó, i est segueix en idèntiques condicions, és que en realitat no els importa gens ni mica”.

  Des del PP “fem una crida al tripartit, al regidor delegat de Via Pública, Vicent Aparisi, perquè actue. Per la nostra banda, estem disposats a acompanyar-li i ajudar-li en la seua tasca posat que si entre els tres partits no poden gestionar d'una forma adequada la neteja de la nostra ciutat, nosaltres sí volem treballar perquè els nostres veïns reben el servei que esperen quan paguen religiosament taxes i impostos”.

  Pujar