elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2025

Roser Gumbau i Sara Arrufat seran les Falleres Majors de la Falla Don Bosco de Borriana per a 2025

Roser Gumbau i Sara Arrufat seran les Falleres Majors de la Falla Don Bosco de Borriana per a 2025
  • La comissió arranca amb el nou exercici faller anunciant als seus representants

La Falla Don Bosco es posa en marxa amb el nou exercici faller. Amb la vista posada en la celebració de les Creus de Maig i treballant de ple en elles, la comissió anuncia els noms dels qui representaran la comissió l'any vinent.

En primer lloc, la falla va presentar a Carlos Cano com el president per a l'exercici 2024-2025, que va rebre el testimoni de la mà de Vicent Miró, qui va ser president de la comissió durant els dos exercicis anteriors.

Una vegada nomenat el nou president, la comissió va presentar als altres representants. En aquest cas, la jove i la xiqueta que tindran el privilegi de representar a la seua comissió durant el pròxim exercici són Roser Gumbau com a Fallera Major i Sara Arrufat com a Fallera Major Infantil.

Així mateix, Sara estarà acompanyada i cuidada per una altra xiqueta, en aquest cas una gran confident ja que va ser la Fallera Major Infantil 2024 i de segur que dona a Sara els millors consells. Es tracta de María Broch que va ser nomenada presidenta infantil i, al costat de Carlos, presidirà la comissió en 2025.

Pujar