elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reclamació milionària a Borriana: l'administrador concursal de Sant Gregori demana 40 milions a l'Ajuntament

Reclamació milionària a Borriana: l'administrador concursal de Sant Gregori demana 40 milions a l'Ajuntament
  • El PP qualifica de "nefasta" la gestió de PSOE i Compromís: "Han deixat el consistori a la vora del precipici i amb possibilitats d'anar-se a la

Alejandro Clausell, president local del Partit Popular de Burriana, ha lamentat que “Burriana s'enfronta a una reclamació de 40 milions pel PAI Sant Gregori a causa de la nefasta gestió de PSPV i Compromís”. L'administradora concursal al·lega que l'anul·lació de l'acord transaccional, amb la qual es va revocar la condició d'agent urbanitzador, deriva en la pèrdua del valor del sòl i sol·licita una indemnització que Clausell ha qualificat com “una prova més que han deixat el consistori a la vora del precipici i amb possibilitats d'anar-se a la fallida”.

“Els 40 milions que reclama l'administrador concursal només suposen al voltant del 20 per cent del sòl del megaprojecte”, ha aclarit el portaveu municipal del PP, qui ha valorat que “si traiem la calculadora i multipliquem, podrien reclamar més de 200 milions d'euros a les arques municipals, per la totalitat del sòl afectat, la qual cosa suposaria de facto la intervenció de l'ajuntament”.

“L'equip de Govern liderat pel Partit Popular està treballant des del minut un per buscar una solució que dote de la màxima seguretat jurídica al projecte i evite la fallida del Consistori”, ha explicat Clausell. Per això, amb l'assessorament avalat pels tècnics i la llei, recentment hem aconseguit “la devolució dels 9,5 milions d'euros de les garanties i tenim plena confiança a poder tirar avant Sant Gregori com a peça fonamental del futur turístic de la ciutat”.

Pujar