22 d’octubre de 2020 22/10/20

El PP reclama al PSPV que informe als veïns en el Consell Sectorial de la Marjal del calendari per a licitar el Pla Especial

El PP reclama al PSPV que informe als veïns en el Consell Sectorial de la Marjal del calendari per a licitar el Pla Especial - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular de Borriana sol·licitarà al PSPV de la ciutat la convocatòria del Consell Sectorial de la Marjal per a explicar als veïns afectats sobre el calendari previst per a redactar el Pla Especial. Dotat en el pressupost de 2018 amb una partida que ha de permetre avançar en la regularització d'aquest sector, el plec de condicions per a desenvolupar aquest document encara no s'ha licitat.

  Des del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana reivindiquen “compromís i treball” per a desenvolupar un document que els afectats d'aquest sector esperen des de fa anys. En aquest exercici, després d'haver decidit reservar una quantia en el pressupost per a desbloquejar la situació, “no s'entén que quatre mesos després d'aprovar els comptes, el document seguisca sense licitar-se”, tal com indiquen fonts del PP a Borriana.

  La redacció d'aquest document ha d'asseure les bases de la regularització de la Marjaleria. Un expedient que el PSPV ha retardat sine die i que ha provocat que el treball elaborat pel PP durant la seua etapa de govern caducara. “No solament han deixat perdre un treball que durant anys es va elaborar i que haguera sigut d'utilitat a l'hora d'asseure les bases del Pla Especial, és que durant tres anys el seu empecinamiento a anar de la mà de Nules ha provocat un retard que finalment s'ha vist innecessari”.

  De fet, l'anunci del PSPV de caminar de la mà de Nules per a avançar en la redacció del Pla Especial va ser fins a tal punt estèril que el passat any la localitat veïna va decidir donar per morta la mesura i licitar la redacció del Pla Especial del seu Marjal. “Mentre, a Borriana, no solament s'ha perdut un temps valuosíssim, és que el PSPV ni tan sols ha sigut capaç de fer un pas que avanç en la licitació del plec de condicions que ha d'establir els criteris per a regularitzar l'activitat en aquesta zona del terme municipal de Borriana”.

  Pujar