elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un rebesnet coneix a les seues dos rebesàvies a Borriana

Un rebesnet coneix a les seues dos rebesàvies a Borriana
  • Cinc generacions s'han pogut reunir en la mateixa taula

Quasi tota la població ha pogut conéixer als seus pares, la majoria als seus avis i una part menor als seus besavis, però el que no és tan comú és coincidir en el temps amb els teus rebesavis.

No obstant això, cinc generacions s'han pogut reunir en la mateixa taula a Borriana. Tota una fita vital que poques famílies poden compartir.

En esta ciutat castellonenca es dona el cas d'un nou burrianense nounat este mes d'abril, que ha pogut conéixer ni més ni menys que a les seues dos rebesàvies, Paquita i Adriana, dos afortunades.

I és que Paquita Ruiz Nova i Adriana Pardini Bernardini són unes de les poques dones que poden viure el plaer de ser contemporànies al seu rebesnet.

“Un bebé preciós”, expliquen des de la família, que ha pogut conéixer doblement “les cinc generacions completes de part dels avis materns del bebé”.

Amb tirar només una ullada a la foto es pot contemplar d'una ullada una llarga història que comença, d'una banda, a la Itàlia 1932 que va veure nàixer a Adriana, qui en els 60 va recalar a Espanya, quan els atzars del destí la van portar a Borriana.

Per l'altre, l'Albacete de 1930 on va fer els seus primers passos Paquita abans de desplaçar-se en la postguerra fins a la capital de la Plana Baixa, on ha passat la resta de la seua vida.

Ara, esta història familiar suma un capítol més, any any i generació en generació.

MÉS FOTOS
Un rebesnet coneix a les seues dos rebesàvies a Borriana - (foto 2)
Pujar