19 d’octubre de 2019 19/10/19

Quinze persones de Borriana obtenen el certificat de Carretiller

Quinze persones de Borriana obtenen el certificat de Carretiller - (foto 1)

  Durant dues jornades de 5 hores cadascuna, en les quals es van impartir classes tant teòriques com pràctiques, 15 han sigut els alumnes que han obtingut el carnet de Carretiller durant aquest nou curs de 2019. 

  La regidora d'Ocupació a Borriana, Maria Romero, va voler estar present en el lliurament dels diplomes acreditatius que les persones de Borriana van rebre després de la realització del curs de Carnet de carretons elevadors, retràctil i transpaleta.                                                                                                                        

  Va ser en el Magatzem Municipal de Via Pública on va tindre lloc el lliurament, i en la qual Romero explicava que “seguim avant amb la formació, a tots els nivells, de les persones que desitgen millorar les seues prestacions laborals, i en aquest cas han sigut fins a quinze les persones que des de hui tenen més opcions de treballar en el sector de la construcció o industrial gràcies a l'obtenció del certificat”.

  A més, afig “continuarem facilitant informació de cadascun dels cursos disponibles perquè tots aquells i aquelles que estiguen interessats puguen beneficiar-se d'aquests, augmentant així la seua formació de cara a l'àmbit laboral.”

  ocultar
  Quinze persones de Borriana obtenen el certificat de Carretiller
  Pujar