1 d’octubre de 2020 1/10/20

Pleitesía de Elena Collado i homenatge als artistes fallers

Pleitesía de Elena Collado i homenatge als artistes fallers - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2017 - Pleitesía Reina Fallera Major
  Burriana - Fallas 2017 - Pleitesía Reina Fallera Major
  MÉS FOTOS
  Pleitesía de Elena Collado i homenatge als artistes fallers - (foto 2)
  Pleitesía de Elena Collado i homenatge als artistes fallers - (foto 3)
  Pleitesía de Elena Collado i homenatge als artistes fallers - (foto 4)
  Pleitesía de Elena Collado i homenatge als artistes fallers - (foto 5)
  Pleitesía de Elena Collado i homenatge als artistes fallers - (foto 6)

  Les falles de Borriana van rendir ahir homentage a la Reina Fallera 2017, Elena Collado Torralba, en el tradicional acte de l'Homentage, que va reunir les Falleres Majors, Dames de la Ciutat, la Cort d'Honor i Presidents de totes les comissions del municipi.

  Igual que la seua homologa infantil, Silvia Martínez, Elena Collado va desfilar des de l'Ajuntament de Borriana fins al Teatre Payà junt amb la comitiva fallera, on es duc a terme l'acte a les 22:00 hores.

  Les comissions falleres, les Dames de la Ciutat i La Cort d'Honor han anant pujant a l'escenari i lloant en les seues intervencions a la Reina Fallera, a qui li han traslladat els seus millors desitjos per aquest nou cicle faller que està apunt de començar.

  Elena Collado somreia rodejada de companys i companyes que anaven pujant i baixant de l'escenari, però va ser la Fallera Major de la comissió fallera a la què pertany, Falla Plaça Chicharro, l'única que va fer que la reina es posase a plorar emocionada. Era comprensible, les paraules de la seua amiga Roser Blasco Garí també van arribar d'una forma especial al públic, en un moment de la vetlada, sens dubte a'allò més emotiu.

  La màxima protagonista també ha comptat amb la sorpresa de la seua familia, els seus dos germans en concret, Jorge Collado Torralba i Javier Collado Torralba, que han volgut dedicar-li uns sentits versos damunt l'escenari.

  I així com l'any passat es va homentagear també al Grup d'Estudis Històrics Fallers, aquesta edició, el segon dels homentages de la nit ha sigut per als Artistes Fallers, mestres de l'art i peça indispensable de les festes.

  De fet les Reines de Borriana 2017 així com l'alcaldessa Maria Josep Safont la edil de Festes i Presidenta de la Junta Local Fallera han continuat el homenatge avui, acudint al taller faller de Sergio Musoles que ara es troba en ple rendiment.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
   1 comentari
  uno que pasaba
  uno que pasaba
  10/03/2017 06:03
  homenaje fallero

  me parece vergonzoso que rindan homenaje al gremio de artistas falleros ya que ellos vives de las fallas, no hacen ningun sacrificio por ellas, al contrario, en algunos casos les han dejado en la estacada. El homenaje fallero se instauro en su dia para homenajear a los falleros, que se sacrifican por la falla, les cuesta dinero, horas de sueño, disgustos y quebraderos de cabeza, ellos son los que estan todo un año recogiendo dinero para que los artistas, como profesionales que son, les hagan sus monumentos, para ellos no es ningun sacrificio, sino su forma de vida, no viven las fallas como los miembros de las comisiones. Sres. presidentes tendrian que reflexionar en lo sucesivo en el criterio que tienen para elegir a los homenajeados. siguiendo su criterio el año que viene podrian homenajear a la tienda de pinturas, a las serrerias, a las ferreterias, a las fabricas de corcho y las de papel, que tambien contribuyen a las fallas. seriedad señores.

  Pujar