elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia a Borriana la formació dirigida a persones desocupades

El Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia a Borriana la formació dirigida a persones desocupades
  • El curs està emmarcat en el projecte Llançadora Cap a l'Ocupabilitat Sostenible, que encara admet inscripcions per a persones desocupades a Borriana

MÉS FOTOS
El Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia a Borriana la formació dirigida a persones desocupades - (foto 2)
El Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia a Borriana la formació dirigida a persones desocupades - (foto 3)

Borriana ha acollit la primera jornada de formació del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics, dirigida a persones desocupades, amb independència que compten o no amb experiència en el sector ceràmic. La gerent del Consorci, Olga Oruña, acompanyada per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora d'Ocupació, Esther Meneu, ha presentat i ha donat la benvinguda a l'alumnat del nou cicle orientat a la introducció de coneixements específics del sector.

En aquest sentit, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha recalcat: “Aquestes jornades formatives específiques suposen una gran oportunitat per a les persones desocupades de Borriana per a adquirir coneixements sobre un sector, el de la ceràmica, que tanta importància té a la nostra província”.

El curs està emmarcat en el projecte Llançadora Cap a l'Ocupabilitat Sostenible, servei gratuït del Pacte que ha iniciat recentment una nova etapa dirigida prioritàriament a persones en situació d'ERTO o a persones desocupades procedents del sector ceràmic. En el cas de Borriana, el termini d'inscripcions està obert per a totes les persones desocupades amb interés per accedir als coneixements bàsics sobre aquesta àrea d'ocupació, independentment que hagen treballat en el sector prèviament.

Aquesta formació està dissenyada per a respondre a les necessitats específiques i reals del sector ceràmic, i ofereix uns continguts especialitzats com la gestió de color, el funcionament de la impressió digital o la preparació d'arxius per a la impressió en màquines. De fet, les empreses interessades a ampliar la qualificació de la plantilla afectada per aquesta mesura de regulació temporal laboral també poden sol·licitar aquest servei.

El projecte de Llançadora està subvencionat per LABORA i pel Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori, i compleix amb la finalitat d'ajudar les persones desocupades a través de diferents serveis formatius i d'orientació laboral. Per a més informació o inscripcions per als pròxims grups, es pot contactar a través del correu <lanzadera@pacteceramic.es> o cridant als telèfons 674179362, 610321875 o 647948437.

Pujar