elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta la matrícula per a l'Escola Infant Felip de Burriana

Oberta la matrícula per a l'Escola Infant Felip de Burriana
  • Fins al 26 de maig qui es matricule podrà beneficiar-se del Bono de la Conselleria amb descomptes mensuals de fins a 200 euros

  • Els interessats poden participar en la jornada de portes obertes que es celebrarà el pròxim 20 de maig coincidint amb la Festa de la Primavera

MÉS FOTOS
Oberta la matrícula per a l'Escola Infant Felip de Burriana - (foto 2)
Oberta la matrícula per a l'Escola Infant Felip de Burriana - (foto 3)

"Un espai màgic en què els xiquets són els protagonistes del seu propi aprenentatge". L'Escola Infant Felip de Burriana obri el seu període de matrícula després de la renovació integral que s'ha dut a terme en l'últim any. A més els que es matriculen abans del 26 de maig podran beneficiar-se del Bono Infantil de la Conselleria d'Educació que garantix descomptes mensuals de fins a 200 euros per xiquet.

Una escola oberta, acollidora, comunicativa, creativa i innovadora. Així es dóna a conéixer este centre que, des que està gestionat per l'empresa GEIM -fa ara un any- ha passat per una renovació integral que el convertix en un centre de referència amb totes les seues instal·lacions adaptades. I així ho avala l'homologació de la Generalitat que li ha sigut concedida recentment.

Xiquets segurs, xiquets feliços. Així descriuen des de GEIM les claus del seu projecte educatiu: "Treballem des de la vocació per a proporcionar una educació de qualitat, tenint en compte les necessitats i el moment evolutiu dels nostres alumnes perquè desenrotllen tots les seues potencialitats de forma el més natural i feliç possible. A més els oferim les ferramentes per a experimentar i descobrir per si sols, potenciant la seua autoestima i autonomia personal. Tot això guiats per un equip de professionals moguts per la seua vocació i profesionalitat".

Jornada de portes obertes

El pròxim 20 de maig, coincidint amb la Festa de Primavera que se celebrarà en esta Escola Infant Felip de Burriana, els que estiguen interessats a conéixer les instal·lacions i el dia a dia del funcionament del centre, podran fer-ho en la jornada de portes obertes que han preparat per a eixe dia: "El que volem incidir és que si es matriculen abans del 26 de maig els papis podran accedir al Bono de la Conselleria d'Educació", explica la gerent Olga Zaragoza. Un benefici important perquè els que ho sol·liciten tindran descomptes des dels 70 euros fins als 200 euros mensuals durant els deu mesos que dura el curs escolar.

L'Escola Infant Felip de Burriana té horaris de matí i vesprada, de 9:00 a 17:00 amb possibilitat d'ampliació segons les necessitats des de les 7:00 del matí fins a les 19:00 de la vesprada. A més compta amb servici de menjador i berenar i amb una Escola de Pasqua i Estiu per a xiquets de fins a set anys.

La matrícula s'ha de fer en el centre i per a realitzar consultes o sol·licitar informació es pot fer a través del mail escolainfantfelip@geim.es o bé en els telèfons 902757063 i 964510245.

Pujar