elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Musical, flamenc i gastronomia: què fer aquest cap de setmana a Borriana

Musical, flamenc i gastronomia: què fer aquest cap de setmana a Borriana
  • elperiodic.com t'ofereix tota la programació que no et pots perdre

Borriana continua amb l'agenda cultural i social en els dies previs a l'arribada del Nadal, una programació que ja s'està ultimant per part de l'Ajuntament de Borriana com el mercat nadalenc que tindrà lloc del 8 a l'11 de desembre.

Encara que haurem d'esperar per a conéixer la programació de Nadal, que anirem desgranant, aquest cap de setmana, el primer de desembre, està replet d'oferta amb la qual els burrianenses i visitants podran gaudir en família i amics durant el cap de setmana.

Sons Flamencs

El divendres 3 de desembre a les 20.00 hores a l'Auditori Juan Varea es realitzarà el festival Sons Flamencs amb el recital de cant i guitarra Peña Juan Varea i altres.

Musical ‘& Julieta’

El grup de teatre de la Falla Quarts de Calatrava interpretarà el musical ''& Julieta’' en el Teatre Payà de Borriana els dies 2, 3 i 4 de desembre.

Els horaris de les actuacions són els següents:

  • Divendres 2 de desembre a les 22.00 hores
  • Dissabte 3  de desembre a les 18.00 hores
  • Diumenge 4 de desembre a les 18.00 hores

Jornades del Coent

Des del passat 25 de novembre i fins a l'11 de desembre estaran en marxa les Jornades del Coent en la qual nou establiments d'hostaleria i restauració de la ciutat oferiran menús, plats solts o tapes dedicats al producte insígnia de la gastronomia local, el coent.

Cal recordar que els coents també gaudeixen de la marca de qualitat Coents de Borriana, la sol·licitud de la qual es va iniciar en 2009 i es va concedir en 2016. Aquest embotit va començar la seua tradició a mitjan segle XIX i la seua singularitat fa que el producte siga demandat en les carnisseries locals més enllà dels límits comarcals.

El llibret amb les propostes gastronòmiques de les jornades està disponible en l'Oficina municipal de Turisme i en els nou establiments participants. Els locals participants en les jornades són Flamingo Cofee, Restaurant Nàutic, Pinocchio, Salva Wings, Coppelia Bonica, Al Natural, el restaurant Arenal, Cercle Fruiter i Jaume I.

Pujar