elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Misericòrdia Borriana 2023 | Est és el programa d'actes d'aquest diumenge, 10 de setembre

Misericòrdia Borriana 2023 | Est és el programa d'actes d'aquest diumenge, 10 de setembre
  • La Volta Ciclocultural, la Batalla de Flores i el castell de focs posaran fi a les festes

Aquest diumenge la batalla de flors de Borriana i un espectacular castell de focs artificials posaran el fermall final a les festes patronals de la Mare de Déu de la Misericòrdia de 2023.

A més, la ciutat recuperarà la Volta Ciclocultural que va haver de suspendre's per les pluges, i que recorrerà Borriana per a conéixer la seua història mil·lenària.

Així, Borriana posarà final a 10 deu de festes que han sigut un gaudi per a veïns i visitants.

Programa del diumenge, 10 de setembre

10 h Volta ciclocultural Borriana i la mar: 2.500 anys d’història. Eixida als 9.30 h dones de la plaça Major i arribada a la Torre de la Mar als 13.30 h.

És tracta d’una visita que ens portarà al llarg de la costa de Borriana i ens ensenyarà els ela- ments del patrimoni cultural que ens expliquen la llarga relació que ha tingut Borriana amb el seu litoral dones de fa més de 2.000 anys

La inscripció és gratuïta i és farà presencialment al Centre Municipal de Cultura o a l’Oficina de Turisme. També és podrà fer telemàticament en: entradadirecta.com.

18.30 h Batalla de flors, amb la participació dels regnes falleres, els corts d’honor, els comis- sions falleres de la ciutat, així com els representants dels ciutats convidades. Itinerari: plaça de la Mercé, la Carrera, el Pla, la Tanda.

21.00 h A la plaça de la Fira, disparada d’un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Martí, com a colofó als festes de la Misericòrdia 2023. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

Pujar