elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Misericòrdia Borriana 2023 | Consulta el programa d'actes d'aquest dissabte, 9 de setembre

Misericòrdia Borriana 2023 | Consulta el programa d'actes d'aquest dissabte, 9 de setembre

  Aquest dissabte Borriana entra en la recta final de les festes amb una llarga jornada amb actuacions musicals en totes les franges horàries, festejos taurins de tota mena i múltiples actes populars per la festa de la Misericòrdia.

  Així, Acodis tornarà a organitzar la seua popular truita monumental, tindrà lloc la tradicional entrada de calaix amb cavalls, tornarà el festival Borriana Sona i es recupera la Fira del Coent, després de les seues suspensió pel perill de la DANA.

  Agenda del dissabte, 9 de setembre

  10.00 h X edició del Memorial Asunción Enrique d’Escacs, davant del Centre Municipal de Cultura la Mercé.

  12.30 h Exhibició de vaquetes de la ramaderia Nacho Claramonte. El recinte de l’exhibició de vaquetes sols constarà dels dues plaus de cadafals.

  16.00 h III Truita monumental organitzada per Acodis. Lloc: plaça de la Mercé. Els entrepans començaran a repartir-se sobre els 20.00 h. Preu del tiquet: 5 euros. Els tiquets és poden com- prar als membres de la junta directiva d’Acodis i cada tiquet val per un entrepà i una beguda.

  17.00 h Tardeo de punxadiscos amb Tributs. Cançons d’amor i desamor que tots hem cantat alguna vegada. Organitza la penya “Mare Meua La teua”. Lloc: carrer de l’Aigua, 18.

  17.45 h Tradicional entrada de caixó amb cavalls, patrocinada per la “Penya de Penyes”.

  18.00 h Bou de la ramaderia Montes d'Oca, número 48, guarisme 9 i de nom Esquinç. Patrocinat per la”Penya de Penyes”. Eixida dones de la plaça del Pla.

  A continuació, Bou de la ramaderia El Tajo, número 23, guarisme 7 i de nom Pocosol. Patro- cinat per la penya “Jóvens del Bou”. Eixida dones de la plaça Major.

  A continuació, Bou de la ramaderia Villamarta, número 18, guarisme 7 i de nom Mulat. Pa- trocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida dones de la plaça del Pla.

  Parada de CABESTRES de la ramaderia Gns. Infants.

  18 a 22.30h. Fira del Coent en la plaça de la Mercè

  18.00 h Borriana Sona 2023. A la plaça de José Iturbi, actuació dels grups:
  • 18.00 h Taranto
  • 19.00h Trébede
  • 20.30 h Follet De carrer

  19.00 h Activitats infantils a la Plaça de la Mercè.

  De 20.00 a 23.00 h Punt violeta i punt d’atenció ciutadana i d’acció de col·lectius. Lloc: lateral del Centre Municipal de Cultura. Hi col·labora el Consell Local de la Joventut.

  23.30 h Bou embolat de la ramaderia Fills de Celestino Cuadri, número 34, guarisme 8 i de nom Secretari. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada dones de la plaça Major.

  00.00 h Festa X aniversari de la penya “Desta-kà” amb els DJ Víctor Capella i Elías Posh. Lloc: carrer Mare Teresa de Calcuta, 23.

  00.00 h Organitzat per la penya “El Re-va fregar”, tradicional Re-va fregar Fest, 15é aniversari. Al ca- rrer de Santa Gemma Galgani.

  00.00 h The Closing by Touché, patrocinat per la penya “Batibull” i la discoteca Touché. Lloc: carrer dels Serves de Jesús.

  00.00 h Discomòbil popular i ball de disfresses. Organitza penya “La Bota”. Lloc: carrer de Sant Vicent cantonada amb carrer Mare de Déu del Roser.

  D’01.00 a 06.00 h Carpa de la Festa al carrer de l’Argila. Actuacions de Space Elephants, Lowline i Sergio Ramia.

  Pujar