29 de setembre de 2020 29/9/20

El "Mesón del Vino" ambienta des d'avui les jornades prèvies de les Falles

El "Mesón del Vino" ambienta des d'avui les jornades prèvies de les Falles - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2017 - Inauguración Mesón del Vino
  Burriana - Fallas 2017 - Inauguración Mesón del Vino

  Tal com comentava durant l'acte d'inauguració del «Mesón del Vino» la regidora de Festes i Presidenta de la Junta Local Fallera de Borriana, Lluïsa Monferrer, "és gairebé una tradició que ens fa saber que les Falles ja estan ací, així que el divendres previ a la setmana gran de les nostres festes és obligatori acudir a l'obertura del «Mesón», ja que és l'ambientació prèvia perfecta abans de l'arribada de la Plantà".

  Al seu costat, les Reines Falleres de la ciutat, Elena Collado i Silvia Martínez, també han volgut complir amb la tradició "de ser de les primeres a poder comprovar com l'ambient faller ja està als carrers de Borriana, i per això volem convidar a tothom a que vingen fins a la nostra ciutat per gaudir-ho" com explicaven. A més, ambdues han assenyalat que passats els actes de galania celebrats dimecres i dijous "l'arribada de les Falles és ara si imminent, i esperem poder representar a la nostra ciutat i les nostres festes de la millor forma possible".

  Durant la jornada del dissabte la Creu Roja té preparats un concert i jocs de sensibilització a partir de les onze del matí en La Mercè, mentre que a la nit arribarà al tradicional Sopar de Gala de les Falles. Per al diumenge es reserva la vesprada per al Ball d'Homenatge a la Tercera Edat a la Llar Fallera i el lliurament dels Premis del XI Concurs de Teatre en Valencià en el qual participen les agrupacions falleres i que tindrà lloc a partir de les 19:00 hores en Teatre Payà.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
   2 comentaris
  12 años en JLF
  12 años en JLF
  15/03/2017 12:03
  Protocolo que no falte

  Me pregunto los de protocolo de JLF donde estaban, porque una reina vestida de particular con el pelo de fallera ya es de las pocas cosas que quedaban por ver. Ya solo falta que le pongais la banda encima de la camisola y las mallas.

  Pujar