elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mercè presenta dilluns a l'auditori Juan Varea el seu llibret dedicat al barri

La Mercè presenta dilluns a l'auditori Juan Varea el seu llibret dedicat al barri

    La veterana de les comissions falleres de la ciutat de Borriana presenta el proper dilluns 27 de febrer a les 20:00 hores el seu llibret faller a l'auditori Juan Varea. «Essència de barri» és el monogràfic que conté la publicació; un recorregut per la història, les costums, records, activitat i comerç del barri que acull a la falla.

    Per a este treball, la falla de La Mercè ha contat amb la col·laboració d'un bon nombre de persones vinculades al barri. Entre ells trobem els escriptors Joan Pla, Octavi Monsonís i Carme Rufino, l'expert en tradicions del barri i mestre, Joan Josep Montoliu, el guionista i crític faller, Quino Puig, el tècnic municipal de cultura de l'ajuntament de Borriana, Rafael Marañón, l'empresari, Paco Usó, el regidor de Cultura i membre de la comissió, Vicent Granel a més dels membres de l'equip llibreter de la falla, Vicent Blasco, Jordi Bort, Neus Rufino i Josep Nos.

    Este treball està il·lustrat amb les imatges del fotògraf borrianenc Alberto Navarro Cantavella que aporta a traves de la seua càmera una visió molt personal del barri de La Mercè. A més del monogràfic, el llibret te les seccions habituals dedicades a les salutacions dels principals càrrecs del col·lectiu a més de fer un repàs per les activitats portades a terme al llarg de l'exercici faller. Com a part essencial de la publicació trobem també a les pàgines del llibret una explicació detallada i en vers dels monuments fallers que s'erigiran en la placeta de La Mercè el proper 15 de Març.

    Pujar