elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marina Boira i Paula Briz ja són les Falleres Majors de la Sant Josep de Borriana per a 2024

Marina Boira i Paula Briz ja són les Falleres Majors de la Sant Josep de Borriana per a 2024
  • La falla va organitzar l'acte de proclamació i la posterior festa aquest dissabte

Galeria de fotos
Falles Burriana 2024: Traca Falla Societat Sant Josep
Falles Burriana 2024: Traca Falla Societat Sant Josep
MÉS FOTOS
Marina Boira i Paula Briz ja són les Falleres Majors de la Sant Josep de Borriana per a 2024 - (foto 2)
Marina Boira i Paula Briz ja són les Falleres Majors de la Sant Josep de Borriana per a 2024 - (foto 3)
Marina Boira i Paula Briz ja són les Falleres Majors de la Sant Josep de Borriana per a 2024 - (foto 4)

La proclamació de la falla Societat Sant Josep va tindre lloc ahir dissabte 22 de juliol en el Complex Redó-Segura a les 21:20h. En l'acte es van proclamar a les falleres que representaran a la falla durant l'any vinent. La Fallera Major 2024 és Marina Boira Sanchís i la seua Cort d'Honor Major està formada per Ángela Redondo Segura, Aitana Boira Sanchís, Adriana Gauchia Corbalán, Alba Mezquita Sorribes, Chiara Álvarez Valls i Verouska Palomero Martínez.
 
Quant a la Fallera Major Infantil, en 2024 serà Paula Briz Chiva que anirà acompanyada de la seua Cort d'Honor Infantil formada per Noa González Navarro, Alex Rubio Sanchís, Lucia Pérez Vicent i Pau Taberner Gil.
 
En la falla Societat Sant Josep és tradició organitzar una espècie de gimcana una setmana abans d'aquest acte. És una activitat molt esperada per tots a la qual anomenen “Rabosa” i que consisteix en el fet que els representants de l'any endevinen els qui són els responsables de la rabosa. Una vegada ho encerten ja poden ser proclamats una setmana després.
 
L'esdeveniment va començar amb una introducció per part dels presentadors, Martín Redondo Segura i Iker Gónzalez Navarro, que després van procedir a cridar a l'escenari, primer a la Cort Infantil i, posteriorment, a la Cort Major. Finalment, van presentar a les Falleres Majors que van ser acompanyades pels seus respectius presidents.
 
Una vegada va acabar l'acte, la falla va organitzar un sopar per a tots els assistents i una festa amb disc mòbil.

Pujar