elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2025

Manuel Candau i Sandra Candau seran els presidents de la Falla Barri La Ravalera en el nou exercici faller

Manuel Candau i Sandra Candau seran els presidents de la Falla Barri La Ravalera en el nou exercici faller
  • La comissió dona inici al 2025 anunciant els qui ocuparan la presidència

Després d'un intens 2024, la Falla Barri La Ravalera obri el nou cicle faller amb l'anunci dels seus nous presidents.

En aquest cas, la comissió estarà presidida per dos germans, Manuel Candau i Sandra Candau. Junts han volgut posar-se al capdavant de la que és la seua segona família i amb molta il·lusió afronten un nou any.

Cal destacar que Sandra Candau va ser la Reina Fallera de Borriana 2022 i Manuel, repetint per segon any consecutiu en la presidència, va ser el mantenidor de la Reina Fallera de Borriana 2023 i dissenyador del 'Tres Corones', dibuix que actualment engalana els vestits de les Reines Falleres de la ciutat.

De la mateixa manera, Teresa Moreno va ser elegida com a presidenta infantil de la comissió per a l'exercici 2024-2025. La xicoteta representarà als xiquets de la seua comissió amb molta il·lusió. Després d'haver sigut la Fallera Major Infantil de la mateixa en 2023 i fallera de la Cort d'Honor de la Reina Fallera Infantil de Borriana 2024, Teresa assumeix aquesta nova experiència amb molta il·lusió.

Després d'anunciar als seus presidents, 'el Raval' es posa en marxa per a triar als altres representants per al 2025 amb la vista posada a preparar les Creus de Maig.

Pujar