elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'oferta gastronòmica de Borriana s'expandeix amb l'arribada de la Pizzeria Antón Itàlia

L'oferta gastronòmica de Borriana s'expandeix amb l'arribada de la Pizzeria Antón Itàlia
  • La pasta i les pizzes 100% italianes són l'essència d'aquest renovat local de la plaça el Pla, en el qual també destaca el seu servei de cafeteria i gelateria durant tot el dia

Galeria de fotos
Burriana - Pizzeria Antón Italia
Burriana - Pizzeria Antón Italia
MÉS FOTOS
L'oferta gastronòmica de Borriana s'expandeix amb l'arribada de la Pizzeria Antón Itàlia - (foto 2)
L'oferta gastronòmica de Borriana s'expandeix amb l'arribada de la Pizzeria Antón Itàlia - (foto 3)
L'oferta gastronòmica de Borriana s'expandeix amb l'arribada de la Pizzeria Antón Itàlia - (foto 4)
L'oferta gastronòmica de Borriana s'expandeix amb l'arribada de la Pizzeria Antón Itàlia - (foto 5)
L'oferta gastronòmica de Borriana s'expandeix amb l'arribada de la Pizzeria Antón Itàlia - (foto 6)
L'oferta gastronòmica de Borriana s'expandeix amb l'arribada de la Pizzeria Antón Itàlia - (foto 7)
L'oferta gastronòmica de Borriana s'expandeix amb l'arribada de la Pizzeria Antón Itàlia - (foto 8)

Des de fa uns dies, Borriana compta amb un atractiu més entre tota la seua oferta gastronòmica. La Pizzeria Antón Itàlia arranca la seua trajectòria amb la mirada posada en convertir-se en un referent entre els veïns i les veïnes de la ciutat, a través d'un atractiu concepte de restaurant italià i cafeteria que, de ben segur, aconsegueix fer les delícies dels seus clients.

Situada a la plaça el Pla, la Pizzeria Antón Itàlia destaca a simple vista pel seu renovat local i la seua terrassa en ple centre, una ubicació idònia per passar-se a qualsevol hora del dia i gaudir de la seua àmplia oferta de productes.

 

L'autèntica 'ànima' italiana

Amb només fer una ullada ràpida a la carta, observem que la pasta i la pizza són els veritables protagonistes entre tota una oferta on també destaquen les carns i peixos i, sobretot, una àmplia selecció dels millors vins. No hi ha dubte que l'autèntica essència d'aquest nou restaurant és l''ànima' italiana que desprèn, donada la naturalesa del seu propietari, Antonio Giardina, qui ha volgut deixar petjada de els seus orígens en els principals plats.

El producte amb el qual s'elaboren les principals receptes és 100% italià i elaborat en el propi restaurant, tal com ho confirma el 'pizzer' de la Antón Itàlia. Aquest jove napolità parla amb orgull per a elperiodic.com de la seua tasca en aquest nou restaurant i insisteix en que la principal diferència de les seues pizzes amb les de la resta està en el seu propi ADN: la seua recepta napolitana, la seua farina italiana o la seua maduració especial.

Precisament, les pizzes són un dels punts forts d'aquest negoci. Per aquesta raó, està previst que en un futur no molt llunyà comence el seu repartiment a domicili. Primer, però, cal esperar que la gent de Borriana i voltants, com ja molts han fet, s'anime a provar-les en el propi restaurant i valore el seu gust, la seua olor i la seua textura únics.

 

Una àmplia oferta al llarg del dia

Paral·lelament, si bé els productes italians són l'autèntica essència de la Pizzeria Antón Itàlia, no hem d'obviar l'àmplia oferta que ofereix més enllà dels serveis de dinars i sopars. I és que, a banda de ser només un restaurant, també destaca el seu servei de cafeteria i gelateria durant tot el dia.

Des de les sis del matí, la Antón Itàlia obre les seues portes amb un ampli assortiment de dolços i salats per a tots els gustos, que van des dels clàssics 'donuts' fins a les típiques crestes o entrepans variats. D'aquesta manera el client podrà gaudir en ple centre dels millors esmorzars, dinars o berenars a qualsevol hora.

I ara a l'estiu, amb la calor que ens acompanya els últims dies, què millor que refrescar-se amb un bon gelat? A la Pizzeria Antón Itàlia tenim una àmplia varietat de sabors. Un caprici que, de tant en tant, a ningú ens ve malament.

Sens dubte, la Pizzeria Antón Itàlia suposa un autèntic revulsiu en l'oferta hostalera de Borriana i caldrà estar pendents de la seua evolució, ja que només ha fet que arribar i sembla que el seu èxit està ja garantit.

Pujar