elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Borriana començarà a finals d'any dos tallers d'ocupació nous

L'Ajuntament de Borriana començarà a finals d'any dos tallers d'ocupació nous
  • Els tallers Riu Anna 5 i el taller d'ocupació per a dones tindran una duració de 12 mesos i compten amb un pressupost de més de 750.000 euros

  • Les persones interessades poden realitzar la inscripció fins al dia 7 d'octubre de manera presencial en el centre col·laborador de Labora de l'Ajuntament

En la seua aposta per l'ocupabilitat dels borrianencs i les borrianenques, l'Ajuntament de Borriana ha llançat dos nous tallers d'ocupació dirigits a persones desocupades que començaran a finals d'any amb un pressupost de més de 750.000 euros.

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), a través d'aquests tallers, pretén que aquestes persones puguen adquirir nous coneixements i habilitats per a reincorporar-se al mercat laboral. Les persones interessades poden realitzar, fins al dia 7 d'octubre, la inscripció de manera presencial en el centre col·laborador de Labora de l'Ajuntament de Borriana o en l’Espai Labora de Vila-real.

Amb un pressupost de més de 250.000 euros, 15.000 assumits pel consistori i la resta per Labora, el primer taller està dirigit exclusivament a dones desocupades majors de 18 anys que estiguen en possessió del títol graduada en ESO. En aquest curs s'impartirà el certificat de professionalitat “Atenció sociosanitària a persones en el domicili” per a 10 alumnes.

El segon taller d'ocupació està adreçat a persones desocupades en general, també majors de 18 anys, en què s'impartiran els certificats de professionalitat “Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics” i “Operacions auxiliars de serveis administratius i generals”. Cadascuna d'aquestes especialitats formatives comptarà amb 10 alumnes i un pressupost de més de 500.000 euros, 22.000 assumits pel consistori i la resta per Labora.

Durant aquest període, l'alumnat dels dos cursos és contractat per l'Ajuntament de Borriana i rep una retribució equivalent al Salari Mínim Interprofessional vigent en 2022 (1.121 euros mensuals). L'horari de treball és de 07.30h a 15.30h de dilluns a divendres i les classes s'imparteixen en el Centre Municipal de Formació del camí Xamussa.

L'Ajuntament i els sindicats UGT i CCOO s'encarreguen de baremar les persones remeses des de l'Oficina d'Ocupació d'acord amb les bases i els criteris publicats en la web <https://labora.gva.es/va/ciutadania>. Per a qualsevol dubte, les persones interessades es poden dirigir a l'Agència de Desenvolupament Local del Ajuntament de Borriana.

Pujar