elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Laia Molina i Ana Vicent ja són les Falleres Majors de Barri La Vila de Borriana

Laia Molina i Ana Vicent ja són les Falleres Majors de Barri La Vila de Borriana
  • L'acte d'exaltació va comptar amb algunes pinzellades de sainet i el lema triat va ser “Dona molt”

Galeria de fotos
Falles Burriana 2023: Presentació Falla Barri La Vila
Falles Burriana 2023: Presentació Falla Barri La Vila
MÉS FOTOS
Laia Molina i Ana Vicent ja són les Falleres Majors de Barri La Vila de Borriana - (foto 2)
Laia Molina i Ana Vicent ja són les Falleres Majors de Barri La Vila de Borriana - (foto 3)
Laia Molina i Ana Vicent ja són les Falleres Majors de Barri La Vila de Borriana - (foto 4)

La falla Barri La Vila de Borriana va celebrar anit en els salons de La Regenta l'acte d'exaltació de les Falleres Majors de 2023 que va nomenar a Laia Molina Suárez com a Fallera Major i a la xiqueta Ana Vicent Suárez com a Fallera Major Infantil.

L'acte d'exaltació va comptar amb algunes pinzellades de sainet i el lema triat va ser “Dona molt”. L'acte va començar amb un vídeo en el qual va aparéixer tota la comissió femenina que ha sigut mare, sota els versos de María Antonino amb el qual van homenatjar a totes les mares de la comissió.

Laia Molina Suárez, la Fallera Major, va ser la mantenidora infantil. És la primera vegada que una Fallera Major va abandonar el seu tron per a posar-se darrere del faristol i ésser la mantenidora de la Fallera Major Infantil, la seua cosina. Per part seua, Diego Palomo Llidó va ser el mantenidor adult. Cal assenyalar que també va ser el mantenidor en 2019, l'any del 90 aniversari de la comissió.

La cort d'honor de la Fallera Major està formada per Judith Felis Canut, Alba Vilaroig Aguilera, Alicia Giménez Poles, Paula Juan Ortiz, Blanca De La Torre Pinya, Alba Garcés González, Naiara Pérez Rubio i Aitana Chorro Marco.

Per part seua, la cort d'honor de la Fallera Major Infantil està formada per Eva Rubert Castillo, Sara Fontcubierta Liz, Paula Dos Santos Moreno, Martina Vicent Flores, Carla Garcia Martínez, Chloe Navarro Sala i Olivia Luz Lizana Arriaga.

Cal assenyalar que Loles Suárez López és la presidenta de la comissió i Carlos Vicent Flores és el president infantil.

Pujar