elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jonathan i Sofia ja regnen en la Falla Barri L’Escorredor de Borriana

Jonathan i Sofia ja regnen en la Falla Barri L’Escorredor de Borriana
  • Consulta les fotos de la jornada en elperiodic.com

Galeria de fotos
Falles Burriana 2024: Proclamació Falla Barri l'Escorredor
Falles Burriana 2024: Proclamació Falla Barri l'Escorredor
MÉS FOTOS
Jonathan i Sofia ja regnen en la Falla Barri L’Escorredor de Borriana - (foto 2)
Jonathan i Sofia ja regnen en la Falla Barri L’Escorredor de Borriana - (foto 3)
Jonathan i Sofia ja regnen en la Falla Barri L’Escorredor de Borriana - (foto 4)
Jonathan i Sofia ja regnen en la Falla Barri L’Escorredor de Borriana - (foto 5)
Jonathan i Sofia ja regnen en la Falla Barri L’Escorredor de Borriana - (foto 6)

La Falla Barri L’Escorredor de Borriana ha proclamat a les seues Falleres Majors i Corts d'Honor per a l'exercici faller de 2024, en un cicle festiu en el qual la comissió farà història, incloent-hi un home per primera vegada entre els seus màxims representants.

Així, Sofía Panís serà la nova Fallera Major Infantil, mentre que el càrrec de Faller Major recaurà en Jonathan Galán Soto, el primer home a fer-ho en aquesta comissió, que estrenarà el càrrec amb un altre pioner, el seu homòleg Toni Leal en falla La Mercè.

Ho ha fet en un acte aquest dissabte a la nit en el restaurant MonMar de Moncofa que ha estat presentat per Marta Panís, prima de la Fallera Major Infantil Sofía, i per Blanca Campos Riera, prima del Faller Major Jonathan.

Tots ells han sigut obsequiats amb un pergamí amb el seu nom que els acredita com a representants de la comissió, i que ha sigut dissenyat per l'artista local Juan Poré.

Sota la presidència d'Iván Panís i la presidència infantil de Marc Piquer, la Cort d'Honor la compondran Sol Soto Fernández, Reyes Fuentes Alarcón, Montse Alarcón Grañó, Estefanía San Miguel Mas i Beatriz Martínez Parreño.

La Cort d'Honor infantil estarà representada per Lucía Romay Pitarch, Carmen Sánchez de la Font, Inés Panís Ortiz, Noah Rodríguez Ortiz, Nerea Álvarez Marqués, Rocío Beltrán Monfort i Giuliette Tormos Martínez.

Pujar